неделя, 22 ноември 2009 г.

Абсолютно задължителното този сезон сако, носено от всеки : от Гуинет Полтроу, сестрите Олсен до присъствие във всички колекции на модните дизайнери с различни негови преработени версии. Може би прекалено в стила на 80-те, т.нар. "boyfriend" сако е една невероятна комбинация: стил и елегантност, по сериозен външен вид по време на работа и в същото време неглиже на кафето с приятели след края на работния ден.

Как да го съчетаваме?Носете сакото в комбинация с тесни,разкъсани или изтъркани дънки, клинове http://ffstyle.bg/index.php?_a=viewProd&productId=21 , дънкови клинове http://ffstyle.bg/index.php?_a=viewProd&productId=20 , тениски с щампа, корсети, ризи, потници http://ffstyle.bg/index.php?_a=viewCat&catId=12 или в комбинация с високи токчета и рокли за перфектният "party look". http://ffstyle.bg/index.php?_a=viewCat&catId=11
Къде да го облечем? Подходящ е както за работа така и за срещи с приятели след това. По всяко време, винаги дори и на парти в Събота вечер в комбинация с най-късата пола или рокля!
Кога да го носим? През цялата седмица, събота и неделя. Независимо дали сте на среща с приятели или във вихъра на купона!
Защо да го притежаваме в гардероба си? Отговора е лесен: защото е изключително удобен и може да го съчетаете с почти всичко. Практично облечени в духа на последните модни тенденции и в същото време невероятно стилни и елегантни!
И ако и Вие като мен в този момент искате да притежавате един в гардероба си, не се колебайте!Нашето предложение е този невероятен черен блейзър с ревер обшит в блестящи пайети - още една от основните модни тенденции този сезон!Може да го купите днес от тук и утре ще е във Вашият гардероб: http://ffstyle.bg/index.php?_a=viewProd&productId=25
До нови срещи stylish girls !!!

0 Comments:

Post a Comment