вторник, 1 декември 2009 г.

LOOK OF THE DAY: VICTORIA BECKHAM





Обявена за модна икона, Виктория Бекъм има гардероба-мечта за всяко момиче. Тя е винаги елегантна, много стилна и ултра модерна. За днешната ни визия подбрахме тоалет с истински модерните за сезона подплънки на рамената.
Подплънките в дрехите се завръщат с пълна сила. Те присъстват както в колекциите на много модни марки, така и в гардероба на много знаменитости.


Представяме ви невероятна блуза на KDK в най-хитовия тренд. Акцентът от подплънки на рамената се допълва и от интересния "буфан" ръкав и невероятния гръб. Представяме ви я в два актуални цвята: сиво и синьо. С нея няма как да останете незабелязани.


KDK LONDON Дамска блуза с високи рамена. Гръцко деколте в задната част и подплънки на рамената. 43 лв.









Можете да комбинирате такава блуза с тесни "скини" дънки, както е направила Виктория. Но ние избрахме интересен еластичен клин с флорален принт. Любовта на Бекъм към клиновете е безпорен факт. Явно тяхното удобство и универсалност, а в същото време и изключителна елегантност, са допринесли за това, клинът да е неизменна част от гардероба на всяка звезда.
Клинът, който ви предлагаме е изключително стилен, в класическите цветове черно, бяло и сиво. Може да се съчетае както с обувки на висок ток и изчистена туника, така и с къса поличка и цветни кецове.

Дълъг еластичен клин с шарка на големи цветя. 22 лв.




И, стигаме до запазената марка на певицата - обувките! Сигурно всяка жена си е мечтала да притежава дори и малка част от колекцията на певицата. Те са винаги елегантни, различни. Те са на високи токове, екстравагантни и безспорно привличат вниманието. Ето защо нямаше как да не комбинираме сета с нашите абсолютни бестселъри. Това са черни боти, които трябва да присъстват в гардероба на всяка една елегантна жена! В духа на звездата ни днес, те са с много високи токове, а в духа на модните тенденции, са от черна лачена кожа!
Всяка дама заслужава такова удоволствие!

Chix - Дамски боти с висок ток 75 лв.

- Черна лачена кожа

-Платформа и висок ток

-Цип от вътрешната страна


Ще завършим с безспорно любимата вещ на Виктория Бекъм - дамска чанта Hermes Birkin. Пожвлаваме на всички наши читатели една такава чанта, защото сме убедени, че тя може да направи деня ни много по-усмихнат!


0 Comments:

Post a Comment