петък, 1 октомври 2010 г.

Малко по-слаби без усилия всеки ден!:)

Всеки иска да има тази елегантна фигура и красиво тяло на модел от модния подиум, но за съжаление не винаги успяваме да го постигнем. Било то, че нямаме време или просто често ни мързи, фитнесът не винаги е в нашия списък за деня.. Ето някои тайни, с които няма да да отслабнете, но ще изглеждате по-слаби!:)

Носете Монохроматични Цветове

Да останеш далеч от десени, шарки и набор от различни цветове е добра идея, защото по този начин не се обръща много внимание на проблемните области. Така че опитайте да съчетаете не повече от два цвята в тоалета си и ще забележите разликата. За настоящия сезон заложете на туники и жилетки в сиво, бежово, слонова кост и други.
Стойте далеч от широките дрехи

Широките дрехи не крият недостатъците ни, те ги открояват! Най-доброто, което можете да направите, е да носите дрехи, с които се чувствате удобно. Но не се спирайте на тези, които са широки или на тези, които са твърде тесни.

Носете аксесоари

Носете аксесоари за отвличане на вниманието от всички проблемни области.Така че опитайте с няколко гривни на ръцете си, дълги колиета, или просто голяма ефектна брошка.
Носете по-ниска талия

Изберете панталони, които имат по-ниски талии. За предпочитане е да бъдат изчистени като модел и без плисета, тъй като плисетата ще ви направят да изглеждате по-пълни. По-ниската талия помага и оптически да удължите краката си. Уверете се, че панталоните са достатъчно дълги и не са отрязани в глезена или над него.
Скини дънките също са вариант, но само в комбинация с обемни топове или блузи и за предпочитане с чифт страхотни обувки на висок ток.:)

0 Comments:

Post a Comment